​Profil

Frost Gulvbelægning er et firma, som blev grundlagt i 2008 af Kim Frost. Efter mange år som ansat i tæppebranchen fik han lyst til at starte for sig selv. Gennem mere end 25 år har han arbejdet med både salg og montage af tæpper og gulve.

Forhandler af egetæpper

Frost Gulvbelægning er forhandler af egetæpper, som er den generelt bedste tæppefabrik i Danmark. Derfor er det heller ikke uden grund, at 80 % af de tæpper, som sælges hos Frost Gulvbelægning, er egetæpper. Forhandlingen af egetæpper har været i familien Frost gennem 42 år.

Frost Gulvbelægning har små tæppeprøver på samtlige varianter fra egetæpper. I butikken findes de mest solgte tæpper - i lidt større prøver, hvor det er nemmere at danne sig et indtryk af tæppet. Udover egetæpper tilbyder Frost Gulvbelægning også andre typer af billigere tæpper. I både forretningen og firmabilen har Kim Frost over 400 forskellige tæppeprøver.

Udover tæpper, i både den dyre og billige ende, finder du også Tarkett-gulve hos Frost Gulvbelægning. Tarkett er både træ- og vinylgulve i en meget høj kvalitet.

Gratis tilbud på opmåling

Skal du have nyt gulv, om enten det så er tæppe, træ eller vinyl, kommer Frost Gulvbelægning gerne ud og foretager en gratis og uforpligtende opmåling af rummet. Her vil du også kunne få værdifuld rådgivning om valg af dit nye gulv. Som kunde hos Frost Gulvbelægning kan du næsten være sikker på, at det er samme mand, som måler op, giver pris og monterer gulvet. I enkelte tilfælde sker det, at det er en anden montør, som bliver sendt ud.

Frost Gulvbelægning har som regel altid små tæpperester på lager. Så hvis du mangler til værkstedet, hundekurven eller andet, så finder Kim Frost gerne en god pris på diverse rester.

Ring gerne på tlf.: 27 11 21 37 og lav en aftale.

​Vores leverandører

Firmainfo

Frost Gulvbelægning

Hovedgaden 15-17

7260 Sønder Omme

CVR: 28039972

Kontakt

Tlf.: 27 11 21 37

E-mail: frostgulv@mail.dk 

Åbningstider

Åben efter aftale.​

Ring efter tæppebussen på 27 11 21 37